15. juni 2006
 

Kære SAS Ski Club medlem. Det er nu godt 4 måneder siden at jeg tiltrådte som formand for SAS Ski Club, og jeg kan konstatere, at det er meget svært at samle hele bestyrelsen til bestyrelsesmøde, men det er endeligt lykkedes for os, og vi har fundet frem til et træningstur oplæg, som i snart kan se på vores hjemmeside www.sasski.dk . Der er dog nogle ting der lige skal falde på plads først, men kort fortalt vil den næste sæson se sådan ud:

Teknik kursus i uge 42
Avoriaz i uge 2
ST. Anton i uge 3 el. 4
Alpe D'huez i uge 4 el. 5
Klubmesterskab i uge 12
Samt en luksus tur til Grønland i Maj
Alle disse ture vil blive beskrevet på vores hjemmeside. Der vil også stå hvornår tilmeldingerne kan påbegyndes.

Af andre ting vi har drøftet er det aftagende medlemsantal grundet de svære tider vi og vores ”firmaer” befinder os i. Det er svært at komme med gode ideer, men vi prøver. Vi vil bl.a. holde en info aften i november, hvor vi informere om hvordan vi vil afvikle næste års træningsture. Det er der måske nok nogle der kan huske at vi har gjort før, men denne gang vil vi invitere en god ven af skiklubben, til at krydre aftenen med nogle gode tilbud på ski + udstyr. Der vil måske også snige sig en konkurrence ind. Hvem ved.

Hareskovens Skiklub arrangerer i vinterhalvåret fredags ture op til Vallåsen. De ture er vi ved at koble os på, så vi på den måde kan være lidt i form, når sæsonen for alvor går i gang.  

Vi vil også prøve at udbygge vores gode aftale med Dansk Fri Ferie , så vi også kan få nogle gode rabatter på de andre ferier. Så hold øje med vores hjemmeside.

Der er åbnet et indoor ski-center i Rødovre, og vi har fået et godt tilbud på en klub aften hos dem i slutningen af august eller starten af september. Igen - hold øje med hjemmesiden.

Hjemmesiden vil også i fremtiden blive ændret. Vi vil meget gerne gøre den lidt mere levende/dynamisk, få medlemmerne til aktivt at bruge den. Måske ved at annoncere nogle af de mange tilbud vi får fra ferieudbyderne. Forslag modtages gerne.

Alle disse ting arbejder vi målrettet på at få op og stå, så derfor vær aktiv, og støt os i de arrangementer der bliver annonceret.

Jeg vil slutte med at ønske jer alle en god sommerferie, og på gensyn i den nye sæson.

Claus  Rathje